Next Gen brain® AI voor een optimale CX

brain hero 202302
omnichannel communications

Wie zijn we?

Successverhalen

Logo_Power_Networks

Gartner® Magic Quadrant™: Contact Center as a Service

2023 Gartner® Magic Quadrant for Contact Center as a Service

Verbeter uw customer experience

Klantervaring is cruciaal voor uw succes, maar de eisen van klanten veranderen. Klanten verwachten nu dat ze op elk apparaat 24/7 contact met u kunnen opnemen en gepersonaliseerde interacties kunnen ontvangen.

Verhoog uw omzet

De kans dat u een verkoop doet, wordt aanzienlijk groter als u de behoeften en het gedrag van uw klant begrijpt. Maak uw relaties met klanten zo effectief mogelijk met een oplossingen die klantgegevens centraal stellen in elke interactie .

Verlaag uw kosten

De kosten stijgen wanneer inefficiënte processen, personeelsverloop en slechte klantenservice problemen zijn. Met Content Guru verbetert u de ervaring van de contactcenter medewerker zodat uw personeelsverloop minimaal is.

Schaal snel op

Pieken in klantvragen worden veroorzaakt door zowel onverwachte als voorspelbare gebeurtenissen. In beide gevallen is het nog belangrijker dat u uw klanten kunt ondersteunen en informeren. We bieden u maximale flexibiliteit en intelligente tools zodat u in staat bent enorme pieken in klantvragen te managen zonder in te boeten op de klantervaring.

Wat doen we?

De uitdagingen van de contactcenters van vandaag worden gedreven door het nieuwe WWW:

Wat

Klanten verwachten op elke gewenste manier met bedrijven te kunnen communiceren.

Waar

Klanten verwachten dat ze overal ter wereld contact kunnen opnemen met bedrijven.

Wanneer

Klanten willen op elk moment van de dag communiceren met bedrijven

Benut de kracht van de cloud

Organisaties hebben een betrouwbare omnichannelservice nodig om alle vragen af ​​te handelen. Met onze cloud contactcenter  oplossing kunt u essentiële services leveren met een beschikbaarheid van 99,999%, via elk communicatiekanaal en in elke situatie.

Op- en afschalen om te voldoen aan klantvragen

Hoe u omgaat met pieken in de vraag, kan van cruciaal belang zijn – zowel voor de resultaten van ernstige gebeurtenissen als voor de perceptie van uw service door de klant. De storm® oplossing kan direct worden geschaald om aan uw vereisten te voldoen, zodat u een vlekkeloze service kunt bieden bij meer dan 100x uw gemiddelde contactniveau.

Gebruik technologie die helpt bij uw interacties

Bied de beste klantervaring door de intuïtieve AI-toolset brain® te implementeren. Verhoog de efficiëntie van medewerkers en klantbetrokkenheid met intelligent geautomatiseerde interacties die op elk moment naadloos kunnen worden doorgegeven.

Oplossingen

Het verbeteren van klantbetrokkenheid is een grote uitdaging voor organisaties. Met onze oplossingen bent u 24/7 bereikbaar waardoor u uw klanten altijd kunt helpen. Daarnaast voldoet het storm-platform aan de hoogste veiligheidseisen om de beste klantervaring te creëren.

Sectoren

We ontwikkelen services voor contactcenters die sectorspecifieke uitdagingen aanpakken en de klantcontact over de hele linie versterken, van door AI ondersteunde eerstelijns triage voor de gezondheidszorg tot oplossingen die de klantenservice van de detailhandel verbeteren en personaliseren.